Brann og redning

  • mail

Wenaas112 – En pionèr innen utrykningsklær

I mer enn 30 år har Wenaas utviklet utrykningsklær og stasjonsbekledning til brann og redning, ambulanse, legevakt, sjøredning, luftambulanse og de frivillige redningsorganisasjonene. Dette har gitt oss en unik produktkompetanse. I tillegg har vi et nært samarbeid med anerkjente metervareprodusenter som GORE-TEX® og PBI, som har hjulpet oss med å lede utviklingen av bekledningen i det nordiske markedet.

Beskyttelse i de mest ekstreme miljøer og situasjoner
Vi vet at produktene våre skal beskytte brukerne i de mest ekstreme miljøer, der kravene til sikkerhet er ekstremt høye. Våre produkteksperter har gjennom tett dialog med brukerne opparbeidet kompetanse og forståelse for deres arbeidssituasjon. Vi har derfor kunnet utvikle plagg og konsepter som er optimalt tilpasset, både når det gjelder funksjonalitet og passform.  Denne formen for direkte innovasjon har gjort oss til markedsleder i Norge.

Hele verdikjeden
Wenaas eier hele verdikjeden fra idé til produktutvikling, produksjon og distribusjon. Slik kan vi tilby fleksible løsninger, og med produksjon i Europa kan vi sikre korte produksjonstider og effektiv logistikk. 

Relaterte Artikler

2.50_340x340

EN KUNNSKAPS-BEDRIFT

Dagens, og ikke minst fremtidens, arbeidstøy er svært avanserte produkter. Wenaas har bygd opp et fagmiljø rundt dette som er enestående i nordisk sammenheng.

2.6%20Linjemann_65_340x340

kunden i fokus

Et miljø for gode løsninger. I alt Wenaas gjør, har vi fokus på å tilfredsstille kundenes behov.

2.20_340x340

trygg fra topp til tå

Vi beskytter virksomhetens mest verdifulle ressurs. Wenaas leverer arbeidstøy og personlig verneutstyr til brukere i bransjer med ekstremt høye sikkerhetskrav.